Ullerød Sogns Kirkeblad udkommer normalt fire gange om året: i marts, juni, august og december måned, og det bliver omdelt til alle husstande i hele sognet.

Her finder du det seneste nummer af kirkebladet i en elektronisk udgave, du kan bladre i. For at få et større billede, skal du trykke på "Expand". Tryk på pilen for at bladre og læse.

Hvor lang tid, det tager at åbne filen, afhænger af din internetforbindelse. Bemærk at din computer skal have installeret programmet Acrobat-reader for du kan se filerne.

Hvis du vil læse ældre numre af Ullerød Sogns Kirkeblad, kan du downloade dem til din computer.

Har du et idéer til kirkebladet?

Vi vil meget gerne have kommentarer, spørgsmål og idéer til bladet. Du er velkommen til at kontakte kirkebladsudvalget, som redigerer kirkebladet. (Kirke og kulturmedarbejder Tine Matthews, mail: tma@km.dk)