Tirsdag d. 5. november 2019, kl. 19:30

Forestilling og musik med skuespiller Viktor Melnikov og accordeonist Adam Ørvad

I skikkelse af skuespilleren Viktor Melnikov møder vi forkynderen – det latterlige menneske. Han har overgivet sig til livets ligegyldighed, og i en drøm skyder han sig selv i hjertet. Et skud, der åbner døren til dødens rige og fører ham til paradis, hvor han får indsigt i sandheden om mennesket. En sandhed om, at vi alle er skyldige i menneskets forfald, og at vi kun bliver i stand til at elske og leve, når vi erkender denne skyld.

Forestillingen Et latterligt menneskes drøm er iscenesat af instruktøren Slava Kokorin (1944-2017), der har bidraget til den stærkt autentiske russiske stemning. Musikken er sammensat og improviseret af accordeonisten Adam Ørvad.

Viktor Melnikov og Adam Ørvad
Uvelse Kirke, Kirkestræde 36, Uvelse, 3550 Slangerup