Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Skammen er vendt uventet tilbage. 68’erne kastede den bort og forbød den. Vi er fri af skam, sagde de. Men i dag rammer skammen ungdommen som en boomerang lige i ansigtet.

Vi skammer os, selvom vi ikke må. Vi føler os afslørede og utilstrækkelige. Problemet er ikke, at vi har gjort noget forkert, men at vi er forkerte. Det er diagnosen.

Gad vide, hvad der gik så galt, at vi blive syge af skam? Gad vide, hvad der er medicinen?

Christian Hjortkjær er ph.d. og højskolelærer  Han har udgivet bogen Selvrealiseret frelse. (2013), ph.d.-afhandlingen Utilstrækkeligt enestående. En kierkegaardsk diagnose af diagnosesamfundet (2016), og er medredaktør på antologien SLØK. Perspektivforskydninger (2016).

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Ullerød kirke og Frederiksborg Valgmenighed.

Sted: Grundtvigs Højskole, Foredragssalen Tid: Torsdag den 24.oktober kl.19.30 Entrépris inkl.kaffe og kage: 50 kroner. Betales i døren.

Alle er velkomne!

Christian Hjortkjær
Grundtvigs Højskole, Frederiksværksgade 147
Entré & kaffe/kage: 50 kr.