Mandag d. 19. august 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

I Ullerød Gospekor vil vi gerne have nogle flere mandlige tenorer, så vi har et 2 for 1 tilbud til alle nytilmeldte mænd i efterårssæsonen 2019. Altså allerbedst: tag en ven med til gospel og prøv om det er noget for jer; alternativt kom alene og syng med for halv pris, 400 kr. mod normalt 800 kr. pr. sæson.

For alle - mænd og kvinder - gælder det, at man er velkommen til at prøve at synge med et par gange og se, om gospel og korsang er noget.

Vi øver mandage i Ullerød Kirke fra kl. 19.00-21.30. Den nye sæson starter 19. august 2019 kl.19

Vi synes selv, at der er så mange gode grunde til at gå til korsang, siger Lone Krüger, korsanger og medlem af menighedsrådet. Det giver masser af motion til sang- og lattermusklerne og sætter gang i dopaminproduktionen i hjernen. Man kan simpelthen ikke undgå at blive glad af at synge. Alle kan synge, og det lyder altså meget bedre at synge sammen i et kor end alene der hjemme på badeværelset. Musikalsk kommer man en stor del af paletten rundt, når man synger gospel. Fælles for det hele er, at det er rytmisk og sangbart.

Korleder er Katharina Baetz Rubin. Katharina har mange års erfaring som leder af gospelkor og rytmiske kor. Hun dirigerer med stor musikalitet, energi og en smittende entusiasme. Katharina lever af at undervise og udøve musik. Sammen med pianist Andreas Flensted har hun skabt de bedste betingelser for et velsyngende kor, der nyder såvel musikken som det sociale samvær.

Alle over 18 år er velkomne i Ullerød Gospelkor. Lige nu er mændene bare ekstra velkomne. Vi glæder os til at synge sammen med jer, slutter Lone. Mød bare op den 19. august 2019. Læs gerne mere på vores hjemmeside www.ullerodkirke.dk/ullerodgos... eller på Facebooksiden https://www.facebook.com/gospelullerod.

Katharina Baetz Rubin